siapa Nak Tahu Cara Main Saham, Teknik Rahsia dan Berkesan, capai Keuntungan Konsisten dan Jimat Masa Belajar Saham Dengan Trade Cara 'SAHLUN'


AMARAN!
Seminar ini tidak sesuai untuk mereka yang mencari ilmu 'magik', 'fancy' dan 'hype' yang mempercayai trade saham itu ada teknik 'holygrail' untung semuanya. Realiti sebenar ramai yang gagal dan hilang modal kesemuanya kerana mereka hanya mengejar untung semata-mata, mempercayai ada ilmu magis dan mengikut buta tuli 'hype' marketing kononnya ada 100% technical analysis superpower TANPA belajar cara yang sebetulnya dan berkesan di dalam dunia trading.

KAMI YAKIN ANDA SEMUA MESTI PERNAH TERFIKIR BEGINI:

Menyangka belajar saham global di FB, Google dan Youtube sahaja dah boleh trade! Tapi banyak pula info tak tahu mana satu yang betul. Beza forex, equities, derivatives, indices, future options, binary options dan instrumen lain pun masih keliru.

Jangan fikir trade saham ni boleh buat untung besar dengan cepat dan konsisten. Biasanya untung pun tak tahu sebab apa. Ini dikatakan nasib awal seorang yang didalam ‘winning curse’. Yang teruknya ada juga untung besar, tapi rugi lagi banyak!

+ Terfikir dengan trade boleh ada banyak masa dengan keluarga, lepak dengan kawan dan boleh spend banyak masa buat hobi lain. Tapi realitinya lagi banyak masa berbulan-bulan membazir belajar analisis teknikal saham yang tak berkesan mengikut life style. Masa terbuang, duit pun banyak keluar beli ebook & buku tapi masih tidak faham. Kerana belajar dari pengalaman orang lain juga berharga!

+ Terdetik tengok video sifu guna teknik yang kononnya boleh buat duit,  bila buat sendiri tidak menjadi pula. Sedangkan modal tak sama, spread berbeza dan trading style tak kena caranya. Trade ikut kemampuan sendiri, risk-reward ratio yang baik, profitable probabilities dan trading system yang berkesan. Bukan sewenang-wenangnya boleh follow tanpa cara yang betul dan berkesan.

+ Ingatkan guna teknik dalam video youtube boleh juga apply dalam trading sebenar, tetapi secara realitinya tidak semua teknik sesuai dalam semua instrumen dan timeframe kerana tidak tahu kos sebenar, modal, transaction fee, compounding interest, spread dan caj lain yang tersembunyi.

+ Belajar dengan sifu ni guna teknik ini, tapi guru lain teknik lain pula. Dah penat tukar-tukar teknik tapi tak ada result profit konsisten pun. Tidak jumpa teknik rahsia yang boleh digunakan untuk pelbagai instrumen dan di pelbagai timeframe!

RUPA-RUPANYA SAHAM GLOBAL INI BUKANLAH MUDAH SEPERTI DISANGKA!

+ Anda dah pergi semua seminar yang ada di Google, Youtube dan Facebook sampai berhabis duit pergi belajar sana-sini tapi trade masih di tahap yang sama atau semakin rugi? Anda mula menyesal rupanya semua kelas yang dah hadir hanya untuk dapat terkenal di mata masyarakat umum dan mengutip wang sahaja tapi tak mengajar sebetulnya. Realitinya banyak sifu kelas untung dari buat kelas dari buat duit dari trade!

+ Setiap video, artikel dan ebook sifu-sifu keluarkan anda beli sampai habis duit simpanan untuk belajar tapi masih tidak yakin untuk trade lagi? Bukan salah sifu-sifu tetapi salah anda yang tidak tahu konsep pembelajaran untuk bertindak secara betul diyakini dan konsisten untung.

+ Pergi seminar motivasi, lompat-lompat, menari-nari supaya semangat untuk trade mengubah kehidupan sendiri tetapi rupa-rupanya ia adalah gimik untuk marketing sahaja. Lepas balik seminar, masih terkapai-kapai tak tahu nak bermula dan menyelesaikan masalah nak trade. Ya motivasi penting tetapi motivasi bukan segala-galanya untuk anda berjaya kekal konsisten dalam trading.


Hampir setiap hari kami menghadapi situasi masalah sama. Dah belajar tapi masih tak faham nak trade. Masalah buka akaun saham, tak faham betul dengan istilah, nak close position tak boleh pula, kenapa orang beli saham tu untung tapi anda tak untung pula, orang lain guna teknik tu untung tapi kenapa guna sendiri tak untung pula, masih takut nak cuba, tak yakin serta trauma rugi dan sebagainya. Paling sadis apabila ditipu pula oleh broker.

Kenali Kami di SAHLUN

Apa itu Keahlian SahLuN?

SahLuN yang sesuai dengan nama program mudah belajar sahamnya dipermudahkan dari akronim Saham Luar Negara bukanlah sebuah kelas sahaja tetapi adalah sebuah bentuk kursus program networking untuk membantu orang ramai melabur saham dengan cara yang mudah, mempunyai komuniti trader saham luar negara dan mempunyai info terkini mengenai saham luar negara. Program ini bukanlah sekadar bimbingan singkat tetapi adalah satu bentuk bimbingan jangkamasa panjang bagi membantu ahli SahLuN mendapatkan keuntungan besar dan konsisten sepanjang menjadi seorang pelabur. Kami percaya untuk menjadi seorang ‘trader’, bimbingan berterusan sekurang-kurangnya setahun dari kami sangat penting dalam membentuk tuan/puan menjadi seorang pedagang saham yang berjaya dan konsisten. Kami tidak mahu kesilapan, kerugian besar dan risiko saham global menjadi trauma hidup tuan/puan dalam menambah rezeki kehidupan dalam perniagaan saham syarikat hebat di dunia kerana trading saham luar negara adalah satu kemahiran yang sangat penting sejak zaman dahulukala sehinggalah skill ini sangat berguna untuk bangsa dan anak cucu kita nanti.

Apa Kelebihan Program SAHLUN ?

Kami ajar dari asas from 'zero' to 'hero'

Teknik yang kami tunjukkan modal 'ciput', tapi untung 'ribut'

Perkongsian kajian saham/video tutorial dan tips setiap minggu.

Penggunaan mudah analisis teknikal saham yang kompleks.

Teknik updated supaya kita sentiasa ke depan dalam analisis.

Perkongsian sebenar trading melebihi 1000 trades dan lebih 5 tahun pengalaman.

Siapa Kami Untuk Bantu Anda Melabur Saham?

Saya Hairul Azizi, berpengalaman dalam 5 tahun trading saham global dan berpengalaman lebih 7 tahun dalam Bursa Malaysia sejak melanjutkan pelajaran di Jepun lagi. Pada tahun 2015 bagi mengajak rakan-rakan dan rakyat Malaysia menceburi pelaburan yang betul dan selamat, saya mengambil lesen dibawah kawalselia Bank Negara dan Suruhanjaya Sekuriti dibawah Federation of Investments Managers Malaysia bernombor 037023424.

Saya lebih banyak belajar mengenai dana-dana saham dan kaedah pelaburan yang betul bagi memantapkan pemahaman saya mengenai kaedah dan strategi pelaburan yang lebih baik. Saya juga banyak mengikuti kelas dan pembelajaran saham seperti dari Maybank Investments, Mplus Online, Faizal Yusup, Nazarry Rosli, Zamsaham, Hj Mohd Asri, Dato Dr Nazri Khan dan lain-lain.

Setiap guru ada ‘mazhab’ dan cara mereka tersendiri dan usahlah kita membanding-bandingkan kerana yang penting adalah ilmu yang mereka curahkan.
Saya juga pernah menyertai delegasi untuk International Federation of Technical Analyst bertemu penganalisis saham hebat seperti John Bollinger (pengasas Bollinger Bands), Perry Kaufman, Oma Ally (BBMA) dan juara trading global Andrea Unger. Sangat banyak perkara saya belajar dengan mereka yang pakar dalam menganalisis saham. Tugas saya di Sahlun bukanlah sebagai sifu tetapi sebagai ‘trainer’ untuk membimbing anda semua dalam saham luar negara.

Saya Aisamuddin Yusoff, berpengalaman lebih 7 tahun dalam pasaran perdagangan komoditi logam fizikal seperti emas dan perak.

Saya berpengalaman bisnes sejak zaman universiti dan menyedari peluang melabur di dalam saham luar negara adalah cara paling efisien dalam mendapatkan kecairan pulangan pelaburan yang tinggi.

Tugas saya di Sahlun bagi memastikan setiap Sahlunian mendapat bimbingan sepenuhnya mengikut tahap kemampuan masing-masing sekurang-kurangnya setahun.

Saya percaya untuk menjadi trader berjaya, kita mesti mendapatkan ilmu yang betul, bimbingan berkesan dan ‘circle’ networking traders yang berkualiti serta mindset yang sama supaya boleh kekal istiqamah berjaya di dalam dunia trading.

Anda WAJIB Sertai Program SahLuN Jika Anda:

  • Serius ingin belajar selok belok tentang saham
  • Mahukan saham luar negara yang patuh syariah
  • Selalu loss dalam trade saham
  • Ingin cepat belajar saham dan menjimatkan masa
  • Inginkan belajar cara mudah lakukan trade teknik profesional
  • Inginkan suasana santai ketika belajar saham

Apakah Yang Anda Bakal Belajar Di Dalam Program SAHLUN Nanti?

  • Saya akan tunjukkan kepada anda teknik mudah mendaftar akaun trading saham, tanpa penipuan dan mengambil untung atas angin (bukan introducing broker, makan komisen spread, dapat untung kos swap dan sebagainya).
  • Anda akan didedahkan teknik membeli dan menjual saham dengan mudah tanpa bersusah payah belajar teknik yang kompleks bagi yang zero atau newbie.
  • Pendedahan instrumen dalam pelaburan Options, Ekuiti, CFD, Futures, ETC, ETF, ETN, Bond dan sebagainya. Segala teknik pelaburan bagi setiap pelaburan akan ditunjukkan satu persatu.
  • Bagi yang berpengalaman pula anda akan didedahkan dengan sistem trading yang telah diuji lebih 10,000 kali dan sangat berkesan.
  • Perkongsian rahsia saya belajar dari Mr John Bollinger (pengasas Bollinger Band) dan adunan teknik terowong yang digunakan dalam sistem trading sahlun.
  • Anda akan didedahkan dengan sistem kiraan modal yang sedikit, selamat dan berisiko rendah. Modal ciput, untung ribut!
  • Perkongsian dari asas bagaimana untuk menjadi dari tips pelabur tahunan sehinggalah teknik menjadi super scalper carta saham 5 minit, seminit malah satu saat!

Sistem Trading Sahlun

Aturan Teknik Tersusun

Teknik di SahLuN sangat menekankan susunan trend, volatiliti dan masa yang tepat untuk ‘entry position‘.

Pengurusan Kewangan

Sistem pengurusan kewangan yang digunakan sangat menekankan maximum profit. Sistem ini digabungkan dari pakar industri profesional saham didunia.

Kawalan Risiko Terjamin

89% traders rugi dalam penggunaan leveraj. Sepatutnya tiada istilah saham menyebabkan muflis dalam sistem trading SahLuN.

Sistem Pelaburan Sah

Kami sangat menggalakkan pelatih memahami sistem pelaburan yang sah dan berlesen. Boleh rujuk kepada Bank Negara Malaysia, Suruhanjaya Sekuriti (SC), Monetary Authority of SIngapore (MAS), FSA, FINRA dan sebagainya dalam kawalselia saham.

Latarbelakang Kami

Founder SahLuN

Berpengalaman hampir 10 TAHUN dalam perdagangan dunia saham tempatan dan global

Hairul azizi

Co-Founder SahLuN 

Bahagian Operasi, terlibat dalam dunia pelaburan melebihi 7 TAHUN  terutamanya komoditi & saham

Aisamuddin yusoff

SahLuNian Support Services

Bertanggungjawab dalam menjaga hubungan antara komuniti SahLuN (dikenali SahLuNian)

ASILAH AZIZ

Apa Kata Mereka Yang Pernah Menyertai Program Ini

LOKASI PROGRAM SAHAM LUAR NEGARA (SAHLUN)

PENDAFTARAN DITUTUP
PENDAFTARAN TUTUP
PENDAFTARAN TUTUP
DIBATALKAN !!
DIBATALKAN !!

saya Berminat! Bila & Di Mana Program Berikutnya Akan Diadakan?

Bagi mereka yang komited boleh terus hubungi pihak pengurusan SAHLUN dengan bersedia hadir pada tarikh yang ditetapkan pada:

  • 12 Disember 2020 (Sabtu)
  • 10.00 Pagi - 5.00 Petang
  • Sahlun Meeting Room, Perisian/Aplikasi Zoom.

TRADING adalah psikologi?

Tahukah anda bermain saham juga adalah seperti psikologi bermain sebuah permainan ataupun sukan. Ada plan dan sistem latihan serta tidak terikut psikologi emosi. Jika kita hendak bermain sesuatu permainan, kita perlu belajar dan berlatih untuk memenangi juara permainan tersebut.

main saham itu mudah

Main saham itu mudah tetapi bukannya semua boleh fahami dan buat. Untuk mencapai tahap itu, proses pembelajaran dan pengalaman trading melebihi 10,000 kali dan 10,000 jam dapat memantapkan pemahaman kita.

jadi pandai sebab pengalaman

Ya seperti kata pujangga, pengalaman mematangkan kita. Kita belajar dari kesilapan menjadi pengalaman. Tetapi jika kita belajar dari orang pengalaman orang lain, kita lebih menjadi pandai dan bijak.

Saham luar negara lebih agresif

Mentaliti mengatakan saham luar negara berisiko tinggi adalah silap. Tahu tak anda bahawa risiko saham luar negara lebih terkawal? Anda boleh set stop loss, secara automatik modal saham tidak akan rugi semuanya. Malah ada platform menyediakan account shield, notification dan alert serta auto trading system yang sangat membantu.

Apakah yang akan dapat selepas program?

Teknik menghasilkan keuntungan tinggi

Ya, pada program ini pelaburan hingga melebihi pulangan 100% tidak mustahil. Kami ada banyak bukti dan testimoni berjaya.

cara membeli opsyen dengan mudah

Anda akan didedahkan dengan teknik asas membeli opsyen, kuantiti, pemilihan tarikh luput, strike serta jenis strategi digunakan.

modul pembelajaran komrehensif

Anda tidak boleh ingat semua ilmu yang disampaikan semasa program? Jangan risau, kami sediakan modul rujukan dan latihan untuk membantu anda.

BANTUAN BAGI ANALISIS TEKNIKAL SAHAM

Setelah semua teknik yang dipelajari didalam program difahami, kami akan membantu peserta jika ada yang masih ragu dan takut akan kesilapan dalam trading.

sesi ulangan program percuma

Kami juga sangat mengalu-alukan peserta program untuk datang sekali lagi bagi memantapkan pemahaman dalam trading. Ia sangat bagus dalam membina keyakinan diri.

cara buat duit hari-hari

Ya, ini realiti dalam saham luar negara. Kita boleh buat duit hari-hari dengan minima RM300 malah hingga ke RM5k sehari jika memahami aturan teknik, mempunyai saiz modal dan mengehadkan risiko dalam trading cara sahlun. Saya akan tunjukkan!

Tunggu Apa Lagi, Inilah Peluangnya Untuk Anda Belajar Cara Yang Betul Trade Saham & Hasilkan Profit!

Pemahaman Sebenar Saham Luar Negara semuanya bermula disini @ sahlun.com

© Copyright 2020 SAHLUN

TM2020001680 MyIPO Trademark Registered (UT0038275-V)